Kadınları Anlama Kitabı

Kadınları anlama kitabı- Bu kitabı okuduktan sonra elde edemeyeceğiniz kadın olmayacak. Sizi arzulaması hatta sizin için delirmesi an meselesi.

Beyler, kadınların iç dünyaları kendi içerisinde çok çelişkili bir yapıya sahiptir. Sabah mutlu uyanmış bir kadın akşam saat altıya kadar beş ayrı drama yaşayabilir. Hormonsal değişiklikler, kırılgan ruh hali, narin bir mizaç gibi pek çok şey buna etken olabilir. Kendileri bile kendilerine anlam veremeyen kadınlarla nasıl baş edilir, değil mi? Buna rağmen onları çok seviyoruz tabi ki…

Onları bugüne kadar tam olarak anlayamamış, sırlarını çözememiş olmak tarihte kaldı çünkü bu yazıdan sonra sırtınızı yaslayacağınız bir kitabı, yani kadınları anlama kitabını bulmuş olduğunuzu siz de göreceksiniz ama öncesinde birkaç bilgi daha verelim.

Kadınları Anlamak Bir Sanattır

Evet, kadınları anlamak bir eylem olmaktan öte, gerçekten bir sanat. Bir sanatçı gibi sabırlı ve özenli olmak gerekiyor. Kontrolünüzü kaybetmeden, sabırsız ve aceleci olmadan emin adımlarla hedefe doğru ilerlemek gerekiyor. Bununla beraber, eş zamanlı olarak kadınları tavlamanın yolları kitabında anlatılan metot ve tüyoları dikkate almak gerekiyor.

Dakika bir gol bir, moralinizi bozmak istemeyiz ama parmak şıklatır gibi tek bir hamleyle kadınları tavlayamazsınız. Etkileyebilirsiniz ama beklediğiniz sonuca varmak için onu tam anlamıyla tavlamanız gerekir. Bu yüzden bazı davranışlar silsilesini eksiksizce ve zamanında yerine getirmelisiniz. Yani planlı olmalısınız. Peki bu plan nedir?

Kadınları Anlama Kitabı Bu Planı Veriyor

Biz erkeklerin en belirgin karakter yapısı; çözüm bulucu olmamızdır. Yani çözüm üretmeye yatkın varlıklarız. Fakat diğer bir taraftan da aceleci olabiliyoruz. Aceleci olmamıza ek olarak bir de bilgi eksikliğini eklersek çözüme ulaşmada sorunlar yaşayabiliyoruz. İşte bu noktada bizi organize edecek bir akıl hocası devreye giriyor. Bu konuda en iyi hoca; “Kadınları anlama kitabı”.

O’nu Elde Et adıyla piyasaya çıkan bu kitap tam bir best seller ve sizi müthiş organize eden bir alt yapısı var.

Kadınları Anlama Kitabı ile O’nu Elde Et

Bu e-kitap içerisinde çok ciddi tüyolar, özel metotlar ve yaşanmış tecrübeler bulacaksınız. Kitabın best seller olmasını sağlayan etkenlerden biri ‘İsimsiz Melekler’ olarak adlandırılan 30 kişilik bir kadın ekibinden çok önemli bilgiler aktarması. İrili ufaklı hikayeler halinde kadınların erkeklerden neler beklediği konularına değinilerek kadınları çok daha iyi anlamanız sağlanıyor. Kadınları ya da ilgi duyduğunuz o özel kadını etkilemenin yolları sıralı bir biçimde anlatılıyor. Tasarımı ve yazı dili muhteşem. Yanında eki olan bonus kitaplar da nasıl göründüğünüzden onla chat hakkında neler yapmanız gerektiğine kadar çok önemli detayları işliyor. Bu e-kitap seti hakkında sayfalarca yazı yazılır ama uzatmayalım, tıklayıp kitabı kendi web sayfasından inceleyin deriz.

Kadınları anlama kitabını okumak için bu adrese ya da aşağıdaki resme tıklayabilirsiniz >> O’nu Elde Et For Men

onu elde et formen kitabı

Kadınları anlama kitabı ile ilgili diğer yazılar:

Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir